Varza de Bruxelles cu lamaie-unt
Reteta Varza de Bruxelles cu lamaie-unt se poate face in aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 212 calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 1,53 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 38 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de varză de Bruxelles, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Cu un scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie, varză de Bruxelles prăjită cu unt brun și lămâie și varză de Bruxelles prăjită cu lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați varza de Bruxelles în jumătate. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați varza de Bruxelles și usturoiul; gătiți și amestecați 5 minute sau până când mugurii încep să se rumenească.
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Amestecați bulionul, zeama de lămâie, cimbru, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 8-10 minute sau până când mugurii sunt fragezi.
Se amestecă untul și coaja de lămâie până se topește untul. Dacă doriți, stropiți cu pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.