Varza de Bruxelles balsamica
Varza de Bruxelles balsamică este o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Această rețetă servește 6. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și luați piper măcinat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Încercați Varza de Bruxelles cu balsamic, Varza de Bruxelles cu balsamic și afine și Varza de Bruxelles cu balsamic și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și scufundați imediat în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătire.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa este doar fragedă, 5 până la 10 minute.
Adăugați varza de Bruxelles; gătiți și amestecați până când mugurii sunt fragezi, 8 până la 10 minute.
Amestecă oțet balsamic, unt, sare, piper negru și praf de usturoi în amestecul de varză de Bruxelles; arunca pentru a acoperi.