Varza de Bruxelles balsamica

Varza de Bruxelles balsamica
Varza de Bruxelles balsamică este o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Această rețetă servește 6. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și luați piper măcinat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Încercați Varza de Bruxelles cu balsamic, Varza de Bruxelles cu balsamic și afine și Varza de Bruxelles cu balsamic și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
2
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
3
Scurgeți și scufundați imediat în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)
4
Scurgere.
5
Încinge ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa este doar fragedă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat SubțireArdei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi MiciFileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi Mici
6
Adăugați varza de Bruxelles; gătiți și amestecați până când mugurii sunt fragezi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
VarzăVarză
7
Amestecă oțet balsamic, unt, sare, piper negru și praf de usturoi în amestecul de varză de Bruxelles; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale Fără Sâmburi și Tocate Sau CaiseCurmale Fără Sâmburi și Tocate Sau Caise
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate
--1 T Melasa--1 T Melasa
7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)
25 Chipsuri De Murături Dulci25 Chipsuri De Murături Dulci
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista