Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles a mamei. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 7. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de nucșoară măcinată, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Cele Mai Bune Varză De Bruxelles Vreodată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere și adăugați varza de Bruxelles. Reveniți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, până când mugurii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați untul, nucile, zahărul brun, ienibaharul, nucșoara și sarea. Acoperiți și gătiți la maxim 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când untul se topește și nucile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ienibahar
Nuci
Unt
Nucșoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Se toarnă peste varza de Bruxelles gătită pentru a servi.