Varza de Bruxelles a mamei

Varza de Bruxelles a mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles a mamei. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 7. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de nucșoară măcinată, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Cele Mai Bune Varză De Bruxelles Vreodată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere și adăugați varza de Bruxelles. Reveniți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, până când mugurii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați untul, nucile, zahărul brun, ienibaharul, nucșoara și sarea. Acoperiți și gătiți la maxim 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când untul se topește și nucile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
NuciNuci
UntUnt
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Se toarnă peste varza de Bruxelles gătită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista