Varza cu smantana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza cu smântână. Această rețetă face 12 porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ceapă, varză de Bruxelles, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Varza De Bruxelles Cu Sos De Smantana, Varza de Bruxelles în smântână (Belgia), și Varză de Bruxelles dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1 in. de apă și varză de Bruxelles într-o cratiță; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o altă cratiță, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, zahărul brun, sarea și muștarul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 1 minut. Reduceți căldura. Se amestecă smântâna; se încălzește.
Scurgeți mugurii; așezați într-un bol de servire. Se acoperă cu sos.