Vara este aici Triple Berry Peach Pie

Vara este aici Triple Berry Peach Pie necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de afine, făină, produse de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Triple Berry Sangria De Vară, Caramel piersic & vară berry Knickerbocker glory, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu jumătate din aluat și periați cu jumătate din albușul bătut.
Combinați piersicile feliate, căpșunile, afinele și zmeura într-un castron mare; pus deoparte.
Se amestecă făina, amidonul de porumb, zahărul brun, 1/2 cană de zahăr alb, 2 lingurițe de scorțișoară și nucșoară împreună. Îndoiți ușor amestecul de făină în fructe, având grijă să nu zdrobiți fructele de pădure.
Transferați amestecul de fructe în farfuria de plăcintă căptușită cu patiserie. Umplutura va fi îngrămădită, dar se va găti. Punct cu unt.
Acoperiți plăcinta umplută cu o crustă de zăbrele sau o crustă completă (tăiați fante decorative în crustă pentru a permite aburului să scape).
Periați crusta superioară sau zăbrele cu albușul rămas.
Combinați 1 linguriță de scorțișoară și 1 lingură de zahăr și presărați amestecul pe crustă.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt pentru a prinde picături.
Coaceți plăcinta până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule, 45 până la 60 de minute. Opriți cuptorul și lăsați plăcinta să se stabilească timp de 30 de minute; transferați într-un suport de răcire. Umplutura va fi slăbită dacă este servită caldă, dar se va strânge când plăcinta este complet răcită.