Vanilla Panna Cotta
Vanilla Panna Cottan este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 621 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sirop de porumb, fasole de vanilie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vanilla Panna Cotta, Panna cotta cu afine-vanilie, și Vanilla Bean Panna Cotta.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați apa și gelatina și lăsați să se înmoaie aproximativ 10 minute (nu amestecați). Între timp, într-o cratiță medie, încălziți smântâna, fasolea de vanilie și zahărul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul. De îndată ce se fierbe, opriți focul și adăugați amestecul de gelatină, amestecând pentru a dizolva gelatina. Dacă gelatina nu se dizolvă complet în 3 minute, readuceți amestecul la foc și încălziți ușor până se dizolvă.
Se toarnă amestecul în 6 până la 8 ramekine sau căni de desert. Chill, descoperit, 2 ore.
Sos de ciocolată din Satin: în jumătatea superioară a unui cazan dublu, combinați cele 2 bomboane de ciocolată peste apă fierbinte. Se amestecă constant până se topește, apoi se amestecă siropul și apa fără a scoate cazanul dublu de pe foc.
Bateti pana se omogenizeaza si stralucitor. Sosul poate fi preparat cu până la 24 de ore în avans și refrigerat. Pentru a reîncălzi, amestecați la foc mic sau la foc într-un cuptor cu microunde.
Pentru a servi panna cotta, înmuiați ceștile în apă fierbinte timp de 10 secunde, apoi întoarceți panna cottas pe farfurii de desert (sau, serviți în cupe). Înconjurați fiecare panna cotta cu fructe de pădure și sos de ciocolată din satin.