Vanilla Panna Cotta

Vanilla Panna Cotta
Vanilla Panna Cottan este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 621 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sirop de porumb, fasole de vanilie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vanilla Panna Cotta, Panna cotta cu afine-vanilie, și Vanilla Bean Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați apa și gelatina și lăsați să se înmoaie aproximativ 10 minute (nu amestecați). Între timp, într-o cratiță medie, încălziți smântâna, fasolea de vanilie și zahărul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul. De îndată ce se fierbe, opriți focul și adăugați amestecul de gelatină, amestecând pentru a dizolva gelatina. Dacă gelatina nu se dizolvă complet în 3 minute, readuceți amestecul la foc și încălziți ușor până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă amestecul în 6 până la 8 ramekine sau căni de desert. Chill, descoperit, 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Sos de ciocolată din Satin: în jumătatea superioară a unui cazan dublu, combinați cele 2 bomboane de ciocolată peste apă fierbinte. Se amestecă constant până se topește, apoi se amestecă siropul și apa fără a scoate cazanul dublu de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateti pana se omogenizeaza si stralucitor. Sosul poate fi preparat cu până la 24 de ore în avans și refrigerat. Pentru a reîncălzi, amestecați la foc mic sau la foc într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Pentru a servi panna cotta, înmuiați ceștile în apă fierbinte timp de 10 secunde, apoi întoarceți panna cottas pe farfurii de desert (sau, serviți în cupe). Înconjurați fiecare panna cotta cu fructe de pădure și sos de ciocolată din satin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista