Vanilla Dutch Baby (clatite pufate)
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Vanilla Dutch Baby (Puffed Pancake) ar putea fi o rețetă excelentă lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD per porție. O porție conține 340 de calorii , 9 g de proteine și 14 g de grăsimi . 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați coaja de lămâie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vanilla Dutch Baby (Puffed Baby Pancake) , Vanilla Dutch Baby (Puffed Pancake) și Dutch Baby Pancake .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți untul într-o tigaie mare și puneți la cuptor să se topească.
Între timp, într-un blender, combinați ouăle, făina, laptele fierbinte, 1 lingură de zahăr, extractul de vanilie și un praf de sare și amestecați la viteză medie-mare până la omogenizare. Notă pentru bucătar: dacă amestecați cu mâna, combinați ouăle cu laptele până când amestecul devine galben deschis și nu mai este aprins, aproximativ 1 minut.
Adăugați făina, zahărul, vanilia și un praf de sare și amestecați energic pentru a îndepărta cocoloașele, aproximativ 30 de secunde.
Cu grijă, scoateți tava fierbinte din cuptor. Untul trebuie topit. Învârtiți untul în jurul tigaii pentru a se acoperi complet, apoi turnați untul rămas în aluat și amestecați pentru a omogeniza.
Se toarnă aluatul în tava fierbinte și se pune tava înapoi la cuptor. Gătiți clătitele timp de 20 până la 25 de minute sau până când clătitele sunt umflate în centru și auriu de-a lungul marginilor.
În timp ce bebelușul olandez coace, într-un castron mic combină afinele proaspete, 1 linguriță de zahăr și coaja de lămâie. Se amestecă pentru a se acoperi și se lasă deoparte la marinat.
Folosind o spatulă, scoateți tot bebelușul olandez din tigaie și puneți-l pe un grătar de răcire timp de câteva minute pentru a permite aburului să scape fără să se condenseze de-a lungul fundului și să înmuieze clătitele. Tăiați clătitele în felii pe un platou de servire sau o masă de tăiat și stropiți cu zahăr de cofetă printr-o sită.
Se serveste cu afine marinate.