Vanilie Pătată-Alune Fragile
Vanilie pătată-alune fragile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție conține 507 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de banane, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Alune Confiate Fragile, Șerbet de sfeclă de zahăr cu alune fragile, și Tort de prune cu alune fragile și Mascarpone de miere.
Instrucțiuni
Întindeți alunele într-un singur strat pe o tigaie de jeleu de 15" x 10".
Coaceți la 350 timp de 5 până la 10 minute sau până când pielea începe să se despartă.
Transferați nucile calde într-o strecurătoare; folosind un prosop, frecați rapid pentru a îndepărta pielea. Tăiați grosolan nucile.
Gatiti zaharul si urmatoarele 3 ingrediente intr-o cratita mare si grea la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa fiarba. Se fierbe fără a se amesteca până când un termometru cu bomboane înregistrează 29
Amestecați cu grijă nucile folosind o lingură curată.
Se ia de pe foc și se amestecă chipsurile de banane și ingredientele rămase. (Bicarbonatul de sodiu va face ca bomboanele să spumeze.) Când spumarea dispare, turnați rapid bomboane pe o foaie de copt cu unt.
Se toarnă cât mai subțire posibil fără a se răspândi. După 2 până la 3 minute, Utilizați 2 furci cu unt pentru a vă întinde și a trage fragile cât mai repede posibil înainte ca fragile să înceapă să se rupă. Se răcește complet și se rupe în bucăți de dimensiuni neregulate. A se păstra într-un recipient etanș.