Vandaag ' s V. O. C. Grog
Această rețetă face 1 porții cu 446 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 31 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de aluat "garam masala", dovleac pur arkule, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noul Amsterdam Toddy al lui Vandaag, Cacao olandeză de Est a lui Vandaag, și Grogul piratului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru "aluat": într-un castron mic, amestecați garam masala, untul ușor înmuiat și zahărul brun împreună până când sunt bine combinate.
Pentru fiecare băutură: într-o cratiță la foc mediu, amestecați garam masala "aluat", lapte de cocos și dovleac pur 9ume împreună până se încălzește. Scoateți căldura, turnați în ceașcă și adăugați rhum agricole blanc.
* Pentru a-ți face propriul dovleac pur și simplu, opțional: friptură de dovleac la 350 până la moale.
Se lasă să se răcească și apoi se taie cubulețe. Pentru fiecare 2 căni de dovleac tăiat cubulețe, adăugați 1/4 cană smântână și un vârf de sare și pur și pur în blender sau procesator de alimente până se omogenizează.