Vampiros Mexicanos (Vampiri Mexicani)
Rețeta Vampiros Mexicanos (vampiri mexicani) este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți tequila argintie, sifon cu aromă de citrice, suc de var și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă și tăiței, Mexicanos, Vampiri, Feriți-Vă, și Prajiturele usturoi pentru a vă proteja de vampiri acest Halloween.
Instrucțiuni
Umpleți un pahar highball cu cuburi de gheață; se toarnă tequila, sangrita, sodă de citrice, suc de lămâie și pudră de condimente pentru fructe. Se amestecă bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.