Vampira

Vampira
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 196 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, gheață, pană pentru a garnisi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar de 10 uncii cu gheață. Împrăștiați sare pe gheață, apoi turnați tequila, sosul fierbinte, Clamato și sucul de lămâie. Completați paharul cu sifon de grapefruit și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
TequilaTequila
(tub Mare)(tub Mare)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se ornează cu lămâie și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista