Valentine Inima Prăjituri
Torturile cu inimă de Valentine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie, stropi roz, colorant alimentar cu pastă roz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Rețete similare includ Valentine Inima Pizza, Valentine Inima Negrese, și Valentine Inima Prajiturele.
Instrucțiuni
Feliați cinci prăjituri în diagonală pe jumătate în lățime în aceeași direcție. Feliați prăjiturile rămase în diagonală în direcția opusă.
Pe fiecare dintre cele patru farfurii de desert, așezați două jumătăți de tort tăiate opus împreună pentru a forma o inimă. Într-un cuptor cu microunde, încălziți siropul de porumb timp de 15 secunde sau doar până se diluează; periați blaturile și părțile laterale ale prăjiturilor. Apăsați ușor stropi peste prăjituri pentru a acoperi.
Asamblați jumătățile de tort rămase în forme de inimă pe un suport de sârmă peste hârtie cerată.
Așezați 1/2 cană de glazură de vanilie într-un castron mic pentru microunde; nuanță roz.
Așezați glazura de ciocolată într-un castron mic separat, sigur pentru cuptorul cu microunde. Glazuri cu microunde la mare timp de 10 secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde la intervale de 5 secunde până se subțiază ușor.
Lingurați glazura uniform peste blaturile și părțile laterale ale prăjiturilor, lăsând excesul să picure.
Lăsați să stea până se fixează. Repet. Transferați ușor prăjiturile pe farfurii de desert. Tint rămase vanilie glazura roz, dacă se dorește. Pipeți pe prăjituri și decorați cu zahăr grosier după dorință.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.