Vafe Pecan Cu Banane Fără Gluten
Vafele de pecan cu banane fără Gluten sunt un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, amestecați, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vafe Pecan Cu Banane Fără Gluten, Vafe De Ovăz Bananan Fără Gluten, și Vafe cu banane și nuci (fără Gluten și vegane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filtru de vafe de căldură. (Este posibil ca producătorii de vafe fără un strat antiaderent să fie periați cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit.)
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele, uleiul și oul cu biciul sau furculița până se omogenizează. Îndoiți ușor în banane și nuci pecan.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de aluat pe centrul aparatului de vafe fierbinte. (Verificați instrucțiunile producătorilor pentru cantitatea recomandată de aluat.) Închideți capacul producătorului de vafe.
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când aburul se oprește. Îndepărtați cu grijă vafele. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește cu sirop, banane și nuci pecan.