Vafe herbate cu Club de fenicul caramelizat

Vafe herbate cu Club de fenicul caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Waffle Herbed cu Club de fenicul caramelizat. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție conține 1413 calorii, 24g de proteine, și 113g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, bicarbonat de sodiu, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Club Waffle Sandwich, Sandvișuri cu cârnați de Cheddar cu cârnați și ouă, și Produse De Patiserie Cu Vafe De Mere Caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: fier de vafe
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F și pregătiți o foaie de prăjituri cu un suport de răcire deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați toate ingredientele într-un bol și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru fenicul: într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline, feniculul, usturoiul și ceapa. Gatiti pana cand ceapa si feniculul sunt rumenite si caramelizate, aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă spanacul, se lasă deoparte sau se introduce la cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Combinați toate ingredientele într-un bol și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru vafe: într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle bătute, laptele de unt, untul și ierburile. Se amestecă totul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Pulverizați fierul de vafe cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
5
Turnați aproximativ 1 cană de bătut în fierul de vafe preîncălzit și gătiți vafa conform instrucțiunilor producătorului de vafe. Pe măsură ce fiecare vafe este gătită, așezați-o pe raftul pregătit în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați 1 vafe pe o farfurie încălzită. Se acoperă cu câteva linguri de pesto și niște fenicul caramelizat. Se acoperă cu o altă vafe, mai mult pesto și tapenade. Se acoperă cu o altă vafe, mai mult pesto, fenicul și tapenade. Sus cu o altă vafe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2
Așezați o scobitoare pentru a o ține în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Tăiați în 4 bucăți și serviți imediat.

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet83 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt topit și răcitunt topit și răcit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare2ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute2bulbi fenicul, capete împodobite, despicate și miez, felii subțiribulbi fenicul, capete împodobite, despicate și miez, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoiusturoi tocatusturoi tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi, feliatemăsline verzi, feliate1Suc de lamaieSuc de lamaie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesto cumpărat în magazinpesto cumpărat în magazin1lingura. otet de vin rosuceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei prăjit, tăiat cubulețeardei prăjit, tăiat cubulețe1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilouă, bătute ușor sau 1/2 cană înlocuitor de ououă, bătute ușor sau 1/2 cană înlocuitor de ou1lingura. otet de vin rosuceapă albă, feliată subțireceapă albă, feliată subțire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista