Vafe Din Cereale Integrale
Vafe de cereale integrale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 357 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 50 de minute. Un amestec de zahăr, ulei de arahide, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vafe Din Cereale Integrale, Vafe Din Cereale Integrale, și Vafe De Banane Din Cereale Integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă într-un bol mare de amestecare; lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați Zara, uleiul, zahărul și făina și bateți până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți un fier de vafe.
Bateți ovăzul, albușurile de ou, bicarbonatul de sodiu și sarea în aluatul de vafe până se omogenizează. Aburiți ușor fierul de vafe fierbinte cu spray de gătit.
Adăugați aproximativ 1/3 cană de bătut în fiecare secțiune, folosind spatele unei linguri pentru a întinde aluatul pe margini. Gatiti pana cand vafele sunt crocante si maro auriu, 5 pana la 7 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește cu sirop de arțar.