Vafe din Belgia Red Velvet
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian ? Red Velvet Belgium Waffles ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 612 calorii , 11 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați praf de copt, făină, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce nu este atât de uimitor. Vafele Liege Belgium , Red Velvet Waffles și Red Velvet Waffles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, zahărul alb, praful de copt, pudra de cacao și sarea împreună într-un castron.
Bateți într-un castron zara, untul topit, ouăle, 2 lingurițe de extract de vanilie și oțetul până când se omogenizează. Se amestecă colorantul alimentar roșu în amestecul de zară.
Amestecați amestecul de zară cu amestecul de făină până când se combină.
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Bateți crema de brânză și untul înmuiat într-un castron folosind un mixer electric până devine omogen și pufos. Se amestecă treptat 2 căni de zahăr de cofetă în amestecul de brânză cremă, alternând cu lapte și 1 linguriță extract de vanilie, până când glazura este omogenă.
Puneți 1/4 până la 1/2 cană de aluat pentru vafe în fierul de vafe preîncălzit. Gătiți conform instrucțiunilor producătorului. Repetați cu aluatul rămas.
Pudrați ușor fiecare vafe cu zahărul de cofetari rămas, stropiți cu glazură și acoperiți fiecare cu frișcă și căpșuni.