Vafe De Ovăz
Reteta de vafe de ovaz este gata în aproximativ 26 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 506 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. 451 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ovăz rulat de modă veche, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Waffle:: Waffle Cu Mere Caramel Sărat, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și afine bananan ovăz baruri.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ovăzul și gătiți, amestecând ocazional, până la prăjit, aproximativ 3 minute. Răciți ovăzul în tigaie timp de 2 până la 3 minute. Se macină ovăzul prăjit într-un robot de bucătărie până la consistența făinii de grâu integral, aproximativ 3 minute.
Încălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Bateți împreună făina de ovăz prăjită, făina universală, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu.
Bateți ouăle și untul topit împreună într-un alt bol, apoi adăugați laptele de unt.
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până se combină. Se odihnește aluatul timp de 5 minute. Puneți cantitatea recomandată de aluat de vafe în fierul fierbinte. Închideți blatul de fier și gătiți până când vafa este aurie pe ambele părți și este ușor îndepărtată din fier. Repetați cu aluatul rămas.
Serviți imediat sau păstrați cald într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F până când este gata de servit.