Vafe De Ovăz
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Vafele de ovăz ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 412 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, melasă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Vafe Cu Nuci De Ovăz, Vafe Consistente Cu Fulgi De Ovăz, și Vafe De Ovăz-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle și Zara.
Adăugați ovăz și amestecați bine. Se amestecă melasa și uleiul.
Combinați făina, soda de balking, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de ouă. Dacă aluatul devine prea gros, subțire cu puțin lapte.
Se toarnă aproximativ 3/4 cană de aluat pe un aparat de vafe preîncălzit uns.
Coaceți conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru a face clătite: aruncați aluatul cu 1/4 cană pe o plită fierbinte unsă. Întoarceți-vă când încep să se formeze bule deasupra clătitei.