Vafe De Hrișcă
Rețeta de hrișcă de hrișcă poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 496 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar încălzit, scorțișoară, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Vafe De Hrișcă, Hrișcă Vafe Belgiene, și Vafe De Căpșuni Din Hrișcă.
Instrucțiuni
Porniți aparatul de vafe, bateți ingredientele uscate: porniți aparatul de vafe, cu setarea pe mediu. Într-un castron mare, amestecați împreună făina de hrișcă, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Așezați albușurile într-un castron mediu și bateți cu un mixer manual sau un bătător de ouă.
Presărați zahărul în timp ce bateți albușurile. Bateți albușurile până când aveți vârfuri moi.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, untul topit, iaurtul, laptele și apa.
Se toarnă amestecul de iaurt/lapte/unt / ou în amestecul de făină de hrișcă și se amestecă până se combină. Este în regulă dacă este puțin aglomerat.
Îndoiți albușurile: amestecați o treime din albușurile bătute în aluat până se încorporează complet. Îndoiți ușor restul de albușuri bătute în aluat până când sunt combinate și nu există dungi de albușuri. Fii blând, astfel încât să nu dezumfli prea mult albușurile.
Faceți vafele: când aparatul dvs. de vafe este gata, lucrând în loturi, turnați sau lingurați aluatul în puțuri, până când aproape ajung la margine. Veți ști dacă l-ați umplut prea mult, deoarece aluatul se va vărsa din aparatul de vafe. Nici un rău făcut, dar este un pic murdar.
Îmi place să ung interiorul aparatului meu de vafe cu puțin unt, pentru a ajuta la îndepărtarea ușoară a vafelor.
Gatiti pana cand indicatorul pentru fabricarea de vafe indica faptul ca vafele sunt gata sau asteptati pana cand aburul nu se mai ridica din aparatul de vafe. Trageți ușor vafele cu o furculiță.
Pe măsură ce faceți loturile, aluatul se poate îngroșa în timp ce stă. Dacă doriți, subțiați-l puțin cu puțină apă.
Obținerea echilibrului corect de coacere este cheia aici. Ușor rumenit înseamnă că vafele vor fi pufoase, dar nu crocante. Maro închis înseamnă că vafele pot fi crocante, dar puțin uscate în interior. Depinde de preferințele dvs. și de producătorul de vafe. Poate fi necesar să experimentați câteva vafe de testare pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
Se servește cu tampoane de unt, sirop de arțar încălzit și fructe de pădure proaspete.