Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere
Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, mere și sirop, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere, Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, și Vafe cu scorțișoară de mere cu sirop de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți mere și sirop: topiți 6 linguri. unt într-un 12-in. tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați miere, 2 lingurițe. suc de lămâie, 1/4 linguriță. scorțișoară și mere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele sunt usor glazurate si s-au inmuiat usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Măr
Miere
3
Între timp, într-o cratiță medie, amestecați împreună 3/4 linguriță. scorțișoară, zahăr și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Adăugați cidru de mere și 5 lingurițe. suc de lămâie și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând des, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Faceți vafe: într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, zahărul, ghimbirul, nucșoara și scorțișoara. Într-un alt castron mediu, bateți gălbenușurile de ou până la galben pal; bateți în ulei, zară și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Dovleac
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
În bolul unui mixer cu suport prevăzut cu biciul balonului, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de făină, amestecând pentru a combina. Îndoiți ușor albușurile doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Preîncălziți un fier de vafe și acoperiți-l cu spray de ulei de gătit. Puneți 1 cană de aluat (sau cantitatea direcționată de aparatul de călcat cu vafe) pe fierul fierbinte, întinzându-se cu o spatulă și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
11
Transferați vafele direct în raftul cuptorului. Repetați cu aluatul rămas. Între timp, reîncălziți merele și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Rupeți vafele în secțiuni, împărțiți-le în 8 farfurii și acoperiți cu mere și sirop.