Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere

Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere
Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, mere și sirop, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere, Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, și Vafe cu scorțișoară de mere cu sirop de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mere și sirop: topiți 6 linguri. unt într-un 12-in. tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați miere, 2 lingurițe. suc de lămâie, 1/4 linguriță. scorțișoară și mere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele sunt usor glazurate si s-au inmuiat usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
MiereMiere
3
Între timp, într-o cratiță medie, amestecați împreună 3/4 linguriță. scorțișoară, zahăr și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Adăugați cidru de mere și 5 lingurițe. suc de lămâie și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând des, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Faceți vafe: într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, zahărul, ghimbirul, nucșoara și scorțișoara. Într-un alt castron mediu, bateți gălbenușurile de ou până la galben pal; bateți în ulei, zară și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
În bolul unui mixer cu suport prevăzut cu biciul balonului, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de făină, amestecând pentru a combina. Îndoiți ușor albușurile doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Preîncălziți un fier de vafe și acoperiți-l cu spray de ulei de gătit. Puneți 1 cană de aluat (sau cantitatea direcționată de aparatul de călcat cu vafe) pe fierul fierbinte, întinzându-se cu o spatulă și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
11
Transferați vafele direct în raftul cuptorului. Repetați cu aluatul rămas. Între timp, reîncălziți merele și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Rupeți vafele în secțiuni, împărțiți-le în 8 farfurii și acoperiți cu mere și sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
13
Serviți siropul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista