Vafe De Dovleac

Vafe De Dovleac
Vafele de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 770 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână zară, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Vafe De Dovleac, Vafe De Dovleac, și Vafe De Dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți fierul de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Bateți ingredientele uscate: într-un castron mediu, amestecați energic făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți zahărul și ingredientele umede: într-un castron mai mare, amestecați ouăle și zahărul brun până când nu mai există aglomerări de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zeama, dovleacul pur și pur, untul topit și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede și bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Ungeți puțin unt topit peste puțurile aparatului de vafe fierbinte (pentru a ușura îndepărtarea vafelor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Când aparatul dvs. de vafe este fierbinte, lucrând în loturi, puneți aluatul pe centrul puțurilor de fier de vafe, nu până la margine și coborâți încet capacul superior al fierului de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
PolonicPolonic
3
Gătiți până când fierul de vafe indică faptul că vafele sunt gata sau până când aburul nu mai iese din părțile laterale ale fierului de vafe, aproximativ 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4
Deschideți fierul de vafe și ridicați cu grijă marginea unei vafe cu o furculiță pentru a scoate vafele din fierul de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
5
Se servește cu sirop de arțar încălzit și o parte de sos de mere sau unt de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista