Vafe De Dovleac
Vafele de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 770 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână zară, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Vafe De Dovleac, Vafe De Dovleac, și Vafe De Dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți fierul de vafe.
Bateți ingredientele uscate: într-un castron mediu, amestecați energic făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Bateți zahărul și ingredientele umede: într-un castron mai mare, amestecați ouăle și zahărul brun până când nu mai există aglomerări de zahăr brun.
Adăugați zeama, dovleacul pur și pur, untul topit și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede și bateți până se omogenizează.
Ungeți puțin unt topit peste puțurile aparatului de vafe fierbinte (pentru a ușura îndepărtarea vafelor.)
Când aparatul dvs. de vafe este fierbinte, lucrând în loturi, puneți aluatul pe centrul puțurilor de fier de vafe, nu până la margine și coborâți încet capacul superior al fierului de vafe.
Gătiți până când fierul de vafe indică faptul că vafele sunt gata sau până când aburul nu mai iese din părțile laterale ale fierului de vafe, aproximativ 4 până la 5 minute.
Deschideți fierul de vafe și ridicați cu grijă marginea unei vafe cu o furculiță pentru a scoate vafele din fierul de vafe.
Se servește cu sirop de arțar încălzit și o parte de sos de mere sau unt de mere.