Vafe cu aluat cu șuncă și brânză
Waffles Sourdough cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 358 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vafe cu aluat cu șuncă și brânză, Vafe Cu Smântână Cu Smântână, și Coacerea Pâinii: Vafe Cu Aluat.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați lapte și ulei, amestecând cu un bici. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină și zahăr într-un castron mic.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând cu un tel până când se combină. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când amestecul este bulbuc. Se amestecă aluatul. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 20 de minute (aluatul va fi gros și spongios). Înveliți un fier de vafe cu spray de gătit și preîncălziți. Se amestecă aluatul; adăugați 1/2 cană de făină, sare și ou, amestecând cu un bici.
Adăugați brânză și șuncă; se amestecă bine. Lingurați aproximativ 1/2 cană de aluat pe fierul de vafe fierbinte, răspândind aluatul pe margini. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand ati terminat; repetați procedura cu aluatul rămas.
Pentru a pregăti sosul, combinați siropul și muștarul într-un castron; se amestecă cu un tel.