Vafe cookie Pecan cu unt de scorțișoară de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de prăjituri Pecan cu unt de scorțișoară de miere. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 469 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți land O lakes, extract de vanillan, prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Cu Scorțișoară Pecan, Dovleac Cookie unt scorțișoară chifle cu glazura de unt Cookie, și Miere Scorțișoară Vafe De Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți untul, mierea și scorțișoara cu un mixer electric la viteză medie-mare 1 până la 2 minute sau până când sunt ușoare și cremoase; pus deoparte.
În tigaie de 10 inci, gătiți nuci pecan la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când nucile pecan încep să se rumenească, apoi amestecând constant până se rumenesc.
Scoateți din tigaie în farfurie pentru a se răci.
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Filtru de vafe de căldură. (Producătorii de vafe fără un strat antiaderent ar putea fi nevoiți să fie periați cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit original Crisco nr.)
Într-un castron mare, rupeți aluatul de prăjituri; adăugați ouă și vanilie. Bateți la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează. Adăugați încet jumătate și jumătate, bătând până când aluatul este neted și subțire. Se amestecă 1/2 cană de nuci pecan.
Se toarnă 1/3 cană de aluat pe fiecare secțiune de vafe. (Verificați instrucțiunile producătorului pentru cantitatea recomandată de aluat.) Închideți capacul producătorului de vafe. Gatiti aproximativ 3 minute sau pana cand vafele se rumenesc. Îndepărtați cu grijă vafele pe placa rezistentă la căldură; păstrați cald în cuptor. Repetați cu aluatul rămas.
Pentru a servi, acoperiți fiecare vafe cu aproximativ 1 lingură de unt de miere-scorțișoară și presărați cu 1 linguriță de nuci pecan rămase.