Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat
Vafele belgiene Liege cu zahăr perlat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 457 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Vafe Belgiene Liege, Gofre Belgiene În Stil Li Bucrouge, și Cum se fac vafe belgiene Liege.
Instrucțiuni
Presărați drojdia și zahărul alb peste laptele cald într-un castron mic. Laptele nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Lăsați să stea 15 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Bateți ouăle, untul topit și extractul de vanilie în amestecul de drojdie până se omogenizează uniform; pus deoparte. Amestecați făina și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Se toarnă amestecul de ouă în fântână, apoi se amestecă amestecul de făină până se formează un aluat moale. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute. Se amestecă ușor zahărul perlat.
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Așezați o minge de aluat de mărimea unui baseball pe fierul de vafe preîncălzit. Gatiti vafele pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați vafele să se răcească timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.