Vacanță Poke Tort
Tortul de vacanță necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. Dacă aveți gelatină marca jell-O, straturi rotunde de tort de 9 inci coapte, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vacanță Poke Tort, Vacanță Jell-O Poke Tort, și Tort de vacanță Poke – Faceți-vă sărbătorile festive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați straturile de tort, cu părțile superioare în sus, în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Perforați straturile cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în fiecare aromă de amestec de gelatină uscată în boluri separate cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Turnați cu grijă gelatina roșie peste 1 strat de tort și gelatina de var peste al doilea strat de tort. Refrigerați 3 ore.
Înmuiați 1 tigaie de tort în apă caldă 10 secunde; desfaceți pe farfuria de servire.
Se întinde cu aproximativ 1 cană de topping bătut. Desfaceți al doilea strat de tort; așezați cu grijă pe primul strat de tort. Îngheț de sus și partea de tort cu restul de topping biciuit.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit. Decorați cu zmeură proaspătă, dacă doriți. Păstrați tortul rămas la frigider.