Ușor Piersic Cizmar

Ușor Piersic Cizmar
Reteta Easy Peach Cobbler este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $1.02 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 543 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. 177 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ușor Piersic Cizmar, Ușor Piersic Cizmar, și Ușor Piersic Cizmar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scurgeți 1 cutie de piersici; rezervați siropul de la celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SiropSirop
4
Așezați untul într - un vas de copt rezistent la cuptor de 9 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Încălziți untul pe aragaz sau în cuptor până se topește. Într-un castron mediu, amestecați făina și zahărul. Se amestecă laptele și siropul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SiropSirop
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Se toarnă aluatul peste untul topit în vasul de copt. Aranjați piersicile peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți timp de 1 oră. Cizmarul se face atunci când aluatul se ridică în jurul piersicilor și crusta este groasă și maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald cu frișcă proaspătă
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
9
Răciți un vas mare de amestecare din metal și atașamentul bătătorului de sârmă în congelator timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Turnați smântâna răcită și zahărul în vasul de amestecare rece și bateți până formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute. Amestecul trebuie să-și păstreze forma atunci când este scăpat dintr-o lingură. Nu exagera sau vei avea unt îndulcit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista