Rețeta ușor de carne italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 15. Acest fel principal are 171 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sos de paste classico family favorite, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Carne Italiană Ușor Stratificată, Mama ' s Italiană fleică, și Pâine de carne italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția a 1/4 cană fiecare sos de paste și brânză doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Se modelează în pâine într-un vas de copt superficial de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți 1 oră sau până când ați terminat (160F), topping cu sosul rămas și brânză după 50 min.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.