Ușor Germană Bierocks (Runza)

Ușor Germană Bierocks (Runza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați ușor German bierocks (Runza). Această rețetă servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 120 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Germană Bierocks, Kraut Bierocks-Burger De Varză Germană, și Easy Bierocks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită măcinată și se gătește până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa tocată și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați varza tocată; gatiti si amestecati pana cand varza s-a inmuiat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întinde amestecul pe o foaie de copt pentru a se răci până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Odată ce amestecul s-a răcit, aplatizați o ruladă de cină și așezați câteva linguri din amestecul de varză în centru. Trageți marginile aluatului peste umplutură și ciupiți pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie electrică la 350 de grade F (175 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Prăjiți bierocks câteva la un moment dat în uleiul preîncălzit pe ambele părți până se rumenesc, 5 până la 7 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista