Ușor Germană Bierocks (Runza)

Ușor Germană Bierocks (Runza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați ușor German bierocks (Runza). Această rețetă servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 120 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Germană Bierocks, Kraut Bierocks-Burger De Varză Germană, și Easy Bierocks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită măcinată și se gătește până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa tocată și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați varza tocată; gatiti si amestecati pana cand varza s-a inmuiat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întinde amestecul pe o foaie de copt pentru a se răci până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Odată ce amestecul s-a răcit, aplatizați o ruladă de cină și așezați câteva linguri din amestecul de varză în centru. Trageți marginile aluatului peste umplutură și ciupiți pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie electrică la 350 de grade F (175 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Prăjiți bierocks câteva la un moment dat în uleiul preîncălzit pe ambele părți până se rumenesc, 5 până la 7 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista