Ușor Germană Bierocks (Runza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați ușor German bierocks (Runza). Această rețetă servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 120 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Germană Bierocks, Kraut Bierocks-Burger De Varză Germană, și Easy Bierocks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită măcinată și se gătește până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa tocată și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați varza tocată; gatiti si amestecati pana cand varza s-a inmuiat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întinde amestecul pe o foaie de copt pentru a se răci până se răcește suficient pentru a se descurca.
Odată ce amestecul s-a răcit, aplatizați o ruladă de cină și așezați câteva linguri din amestecul de varză în centru. Trageți marginile aluatului peste umplutură și ciupiți pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie electrică la 350 de grade F (175 de grade C).
Prăjiți bierocks câteva la un moment dat în uleiul preîncălzit pe ambele părți până se rumenesc, 5 până la 7 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie.