Ușor Fudgy Tort Apare
Ușor Fudgy tort Pops necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 434 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestecul de prăjituri alimentare al diavolului, acoperirea cofetarilor de ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Fudgy Pops, Fudgy Migdale Pops, și Fudgy Ciocolata-Banana Apare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Amestecați tortul amestecați, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare la viteză mică cu un mixer electric până la umezire. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 26 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Zdrobiți tortul în timp ce este încă cald într-un castron mare și amestecați chipsurile de ciocolată. Odată ce chipsurile de ciocolată s-au topit, amestecați glazura.
Se amestecă manual până când amestecul are o consistență asemănătoare aluatului.
Scoateți amestecul de tort cu un baller de pepene galben sau o lingură mică, rotiți fiecare lingură într-o bilă folosind mâinile și așezați-o pe o foaie de copt. Congelați bilele de tort timp de 10 minute.
Topiți aproximativ 1/4 învelișul de ciocolată într-un vas de sticlă sau ceramică sigur cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute.
Scoateți bilele de tort din congelator. Scufundați fiecare băț în ciocolată topită și introduceți până la capăt bilele de tort. Ciocolata topită se va întări și va ține tortul pe băț. Reveniți la congelator timp de 10 minute.
Topiți învelișul de ciocolată rămas și învelișul de ciocolată albă în boluri separate pentru microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute.
Scoateți tort pops din congelator; dip fiecare tort pop fie în ciocolată albă topită sau ciocolată. Spoon stropește sau nuci tocate peste tort apare înainte de acoperire se intareste. Lipiți fiecare tort pop în poziție verticală în blocurile de polistiren până când coaja de bomboane se întărește. Puneți la frigider tortul până când este gata de servit.