Ușor după locul de muncă BBQ pui
Ușor după locul de muncă BBQ pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 970 calorii, 75g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.13 pe portie. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cifre de afaceri Guava-ușor de impresionat - puțină muncă (Rachael Ray), Fără Pui De Lucru, și Supă De Tăiței De Pui După Muncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar la cald mediu sau preîncălziți broilerul. Dacă utilizați broilerul, tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust.
Puneți puiul pe grătar sau, dacă se fierbe, puneți-l pe foaia de copt pregătită. Grill sau broil, 4 inci de la căldură, de cotitură o dată, timp de 10 minute pe fiecare parte.
Puneți 1/2 din sosul de grătar într-un castron mic, pentru a stropi și servi. Rezervă.
Ungeți puiul cu sosul rămas și grătați sau fierbeți încă 5 minute.
Transferați puiul într-un platou de servire, stropiți cu o parte din sosul rezervat și serviți cu pene de var și sosul rezervat rămas.
Într-un castron mic, amestecați împreună ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, ceapa, muștarul, sosul fierbinte și piperul negru. Se amestecă în scallions, coaja de tei, și suc de lămâie. Poate fi acoperit și refrigerat până la 1 săptămână.