Ușor De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac ușor de zmeură. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 17 minute. Dacă aveți la îndemână zmeură originală de iaurt, gelatină, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake ușor cu zmeură și ghimbir, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.
Într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort și apa rece la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. Nu utilizați tigaie pentru tort cu tub canelat sau tigaie pentru tort angel food (tub) de 9 inci, altfel aluatul se va revărsa.
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți.
Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginilor; scoateți din tigaie. Rupeți tortul în bucăți de aproximativ 3/4 inci.
Se toarnă apă clocotită pe gelatină într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Adăugați zmeură. (Dacă doriți, îndepărtați mai multe zmeură și rezervați pentru garnitură.) Refrigerați amestecul de gelatină aproximativ 15 minute sau până se îngroașă, dar nu este setat.
Puneți jumătate din fiecare bucată de tort, amestec de gelatină și iaurt într-un vas de sticlă de 3 litri; repeta.
Se ornează cu zmeură rezervată. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este ferm. Acoperiți și refrigerați orice desert rămas.