Ușor De Zmeură

Ușor De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac ușor de zmeură. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 17 minute. Dacă aveți la îndemână zmeură originală de iaurt, gelatină, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake ușor cu zmeură și ghimbir, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort și apa rece la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. Nu utilizați tigaie pentru tort cu tub canelat sau tigaie pentru tort angel food (tub) de 9 inci, altfel aluatul se va revărsa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginilor; scoateți din tigaie. Rupeți tortul în bucăți de aproximativ 3/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă apă clocotită pe gelatină într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați zmeură. (Dacă doriți, îndepărtați mai multe zmeură și rezervați pentru garnitură.) Refrigerați amestecul de gelatină aproximativ 15 minute sau până se îngroașă, dar nu este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Puneți jumătate din fiecare bucată de tort, amestec de gelatină și iaurt într-un vas de sticlă de 3 litri; repeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se ornează cu zmeură rezervată. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este ferm. Acoperiți și refrigerați orice desert rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 17 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista