Ușor De Spanac Dal (Dhal, Dhall)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor spanacul Dal (Dhal, Dhall). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână turmeric, unt, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curry Dhal Cu Carne (Gosht Dhal), Ușor De Linte Roșie Dhal, și Dhal Condimentat (Masala Dhal).
Instrucțiuni
Așezați mazărea despicată într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți bine sub apă rece.
Se transferă într-o cratiță mare, se adaugă apa măsurată și se aduce la fierbere la foc mare.Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional și îndepărtând orice gunoi de pe suprafață cu o lingură mare, până când mazărea este complet moale și consistența supei de mazăre despicate, aproximativ 45 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea măsurată; pus deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Adăugați semințele de chimen și turmeric și gătiți, amestecând ocazional, până când semințele de chimen sunt prăjite și parfumate și untul este foarte spumos, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și serrano; condimentează cu sare; și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați spanacul, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când spanacul este complet ofilit, aproximativ 4 minute.
Transferați amestecul de spanac în cratița rezervată cu mazărea despicată și amestecați pentru a combina.
Serviți imediat cu orez aburit sau naan pe lateral.