Ușor De Caise Glazurate De Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ușor caise glazurate de pui ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor De Caise Glazurate De Pui, Pui Glazurat Cu Caise, și Caise Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Clătiți puiul cu apă rece și uscați.
Așezați puiul într-o tigaie pe un suport, cu pieptul în sus.
Presărați cavitatea puiului cu sare și piper. Puneți vârfurile aripilor sub spatele puiului.
Combinați 4 linguri unt, pătrunjel dacă folosiți, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Slăbiți pielea de pe pieptul puiului prin răsucirea ușoară a degetelor sub piele. Frecați în afara puiului cu aproximativ 1 lingură de amestec de unt. Frecați amestecul rămas sub pielea pieptului de pui.
Presărați puiul cu sare și piper suplimentar. Prăjiți puiul timp de 1 oră și 15 minute.
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute. Scoateți usturoiul din cratiță și aruncați-l.
Adăugați conservele de caise, muștarul și oțetul și gătiți, amestecând, până se încălzește și se combină, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească până când este gata să glazurați puiul.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Scoateți puiul din cuptor și periați uniform cu glazura de caise. Continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu blocat în coapsa de pui înregistrează 160 de grade F, cu aproximativ 15 minute mai mult. Sfatuiți puiul astfel încât sucurile să curgă în tigaie.
Transferați puiul pe o tăietură și cortați ușor cu folie.
Turnați sucurile din tigaie într-o ceașcă de degresare sau ceașcă de măsurare a sticlei.
Turnați sau lingurați excesul de grăsime și aruncați.
Adăugați bulionul de pui în tigaia de prăjire și așezați direct pe un arzător la foc mediu.
Adăugați picăturile de tigaie și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn și răzuind orice bucăți rumenite, până când amestecul este fierbinte, aproximativ 2 minute. Se strecoară și se toarnă într-o barcă cu sos și se condimentează cu sare și piper. Tăiați puiul și serviți cu sosul.