Ușor De Caise Glazurate De Pui

Ușor De Caise Glazurate De Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ușor caise glazurate de pui ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor De Caise Glazurate De Pui, Pui Glazurat Cu Caise, și Caise Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Clătiți puiul cu apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați puiul într-o tigaie pe un suport, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Presărați cavitatea puiului cu sare și piper. Puneți vârfurile aripilor sub spatele puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Combinați 4 linguri unt, pătrunjel dacă folosiți, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Slăbiți pielea de pe pieptul puiului prin răsucirea ușoară a degetelor sub piele. Frecați în afara puiului cu aproximativ 1 lingură de amestec de unt. Frecați amestecul rămas sub pielea pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați puiul cu sare și piper suplimentar. Prăjiți puiul timp de 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute. Scoateți usturoiul din cratiță și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați conservele de caise, muștarul și oțetul și gătiți, amestecând, până se încălzește și se combină, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească până când este gata să glazurați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți puiul din cuptor și periați uniform cu glazura de caise. Continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu blocat în coapsa de pui înregistrează 160 de grade F, cu aproximativ 15 minute mai mult. Sfatuiți puiul astfel încât sucurile să curgă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați puiul pe o tăietură și cortați ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Turnați sucurile din tigaie într-o ceașcă de degresare sau ceașcă de măsurare a sticlei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Turnați sau lingurați excesul de grăsime și aruncați.
14
Adăugați bulionul de pui în tigaia de prăjire și așezați direct pe un arzător la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
15
Adăugați picăturile de tigaie și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn și răzuind orice bucăți rumenite, până când amestecul este fierbinte, aproximativ 2 minute. Se strecoară și se toarnă într-o barcă cu sos și se condimentează cu sare și piper. Tăiați puiul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gravy BoatGravy Boat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista