Ușor Burrito Coace
Reteta Easy Burrito coace este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, apă, fasole prăjită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Ușor Burrito Coace, Burrito Coace, și Burrito Coace.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa rece până se formează aluatul moale. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Răspândiți fasolea peste crustă. Într-un castron mic, amestecați orezul și 1/2 cană de salsa.
Se întinde uniform peste fasole. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie. Se acoperă cu salată, roșii și măsline.
Se servește cu salsa suplimentară și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.