Ușor BBQ copil înapoi coaste de porc

Rețeta easy BBQ Baby Back coaste de porc ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 3 ore și 10 minute. O porție conține 884 calorii, 74G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de rafturi complete coaste de porc pentru copii, boia de ardei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coaste Din Spate Pentru Copii De Porc, Coaste Lente Și Ușoare Pentru Copii, și Ușor Chipotle Copil Înapoi Coaste.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția coastelor, într-un castron mediu și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Tăiați 4 (24 pe 12 inci) bucăți de folie de aluminiu; pus deoparte.Uscați coastele cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați membrana subțire atașată la partea inferioară a coastelor făcând următoarele: întoarceți coastele astfel încât să fie cu osul în sus. Începând de la capătul 1 raft, glisați vârful unui cuțit de tăiat între membrană și os, apoi ridicați și tăiați membrana. Apucând membrana cu un prosop de hârtie, trageți-o spre celălalt capăt al raftului și îndepărtați-o complet. Repetați cu al doilea raft.
Tăiați 1 raft în jumătate transversal și așezați cele 2 bucăți una lângă alta pe o foaie de folie. Repetați cu al doilea raft și o a doua bucată de folie.Înveliți uniform ambele părți ale coastelor cu frecarea condimentelor. Trageți folia în sus și peste fiecare set de coaste pentru a crea 2 pachete complet închise.
Așezați pachetele unul lângă altul pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți bine foaia de copt cu restul de 2 bucăți de folie. (În acest moment, puteți prăji coastele imediat, dar pentru cea mai bună aromă și textură, puneți-le la frigider până la 24 de ore.)
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. (Dacă ați frecat coastele în prealabil, scoateți-le din frigider și lăsați-le deoparte la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.)
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au contopit și sosul s-a redus la aproximativ 2 căni, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (350 de la F la 450 de la f).
Scoateți coastele din folie, așezați-le cu carnea în sus pe grătar și periați-le cu o parte din sos. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați coastele și gătiți încă 5 minute. Continuați să gătiți, răsturnând și perindând la fiecare 5 minute, până când sosul s-a îngroșat și coastele sunt încălzite și au urme de grătar, pentru un timp total de grătar de 20 de minute.
Transferați coastele pe o placă de tăiere și tăiați rafturile între oase.
Transferați sosul de grătar rămas într-un bol de servire și serviți cu coastele.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!