Ușor A. 1. Friptură

Ușor A. 1. Friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați ușor A. 1. Prăjiți o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 287 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 11 fani. Un amestec de a. 1. sosul original, amidonul de porumb, apa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut, Friptură Ușoară, și Friptură Ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă sosul de friptură, ciupercile cu lichid și praf de usturoi până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos De FripturăSos De Friptură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Așezați friptura în tigaie de 13x9 inci. Se acoperă cu amestecul de sos de friptură; acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți friptura din tigaie pe platoul încălzit; acoperiți pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă amestecul de ciuperci din tigaie în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa; se adaugă în cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa fiarba, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți cratița de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi. Felie friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se servește cu sosul de ciuperci și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista