Usturoi Și Rozmarin Snapper La Grătar

Usturoi și rozmarin Snapper la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție conține 1219 calorii, 189g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $16.23 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Încercați Usturoi și rozmarin Snapper la grătar, Friptură la grătar cu rozmarin și usturoi, și Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aripioarele suplimentare și coada de pește.
Presărați sare și piper pe tot interiorul și exteriorul peștelui.
Combinați primele șapte ingrediente și amestecați bine.Îmi place să zdrobesc ierburile și condimentele din mortar și pistil.Dacă nu aveți mortar și pistil, tocați mărunt ingredientele împreună pe tăblița dvs.Umpleți amestecul proaspăt de ierburi și condimente în cavitatea peștilor, frecați orice extra pe ambele părți ale pielii exterioare.Pește de top cu felie de lămâie sau var (dacă se utilizează).Grătiți peștele întreg timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Scoateți peștele de pe grătar și îndepărtați cu grijă filetele din os pentru a servi.