Usturoi și parmezan aripi de pui
Usturoi și parmezan aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, pesmet, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 28%. Încercați Parmezan Cremos-Aripi De Pui Cu Usturoi, Aripi De Pui Cu Usturoi Parmezan La Cuptor, și Aripi de pui cu sos de usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați apa, oțetul, 1/4 cană de sare, frunza de dafin, cimbru, oregano și rozmarin într-un vas mare și aduceți la fierbere.
Adăugați aripi de pui, reveniți la fierbere și gătiți timp de 15 minute.
Îndepărtați aripile de pui cu o lingură pliată într-un suport de răcire și lăsați să se usuce timp de 15 minute.
Mash usturoiul și un vârf de sare împreună într-un mortar și pistil până la neted.
Combinați piureul de usturoi, uleiul de măsline, ardeiul negru și fulgii de ardei roșu într-un bol mare.
Adăugați aripi de pui și pesmet; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano.
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se presară cu 1/2 cană rămasă brânză Parmigiano-Reggiano.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.