Usturoi și miel cu crustă de ierburi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Usturoiul și mielul cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, arpagic, merlot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu crustă de usturoi și ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați porțiunile superioare de capete de usturoi. Înfășurați capetele de usturoi în folie.
Coaceți la 350 1 oră; se răcește 10 minute. Strângeți capetele de usturoi pentru a extrage pulpa. Aruncați piei.
Așezați pulpa de usturoi, muștarul și uleiul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă arpagicul și frunzele de cimbru.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Tăiați grăsimea din miel.
Tăiați 12 fante de 3/4 inch în miel; așezați o felie de usturoi proaspăt în fiecare fantă.
Presărați suprafața mielului cu 1/2 linguriță sare și piper; frecați cu amestec de pastă de usturoi prăjită. Apăsați pesmetul peste suprafața mielului.
Așezați mielul pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Coaceți încă 2 ore și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Scoateți mielul din raft; așezați pe un platou de servire superficial. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți grăsimea de pe fundul tigaiei (nu răzuiți tigaia).
Așezați tigaia pentru pui pe plită la foc mediu-mare.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați vinul roșu și amidonul de porumb și amestecați cu un tel.
Adăugați la bulionul de vită și reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este usor gros, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 linguriță de sare și se servește imediat cu miel.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.