Usturoi și miel cu crustă de ierburi

Usturoi și miel cu crustă de ierburi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Usturoiul și mielul cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, arpagic, merlot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu crustă de usturoi și ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
3
Tăiați porțiunile superioare de capete de usturoi. Înfășurați capetele de usturoi în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 350 1 oră; se răcește 10 minute. Strângeți capetele de usturoi pentru a extrage pulpa. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați pulpa de usturoi, muștarul și uleiul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă arpagicul și frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
8
Tăiați 12 fante de 3/4 inch în miel; așezați o felie de usturoi proaspăt în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MielMiel
9
Presărați suprafața mielului cu 1/2 linguriță sare și piper; frecați cu amestec de pastă de usturoi prăjită. Apăsați pesmetul peste suprafața mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
PesmetPesmet
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
10
Așezați mielul pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți încă 2 ore și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Scoateți mielul din raft; așezați pe un platou de servire superficial. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Scurgeți grăsimea de pe fundul tigaiei (nu răzuiți tigaia).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați tigaia pentru pui pe plită la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
SobaSoba
16
Adăugați bulion și aduceți la fierbere, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
17
Combinați vinul roșu și amidonul de porumb și amestecați cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
18
Adăugați la bulionul de vită și reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este usor gros, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 linguriță de sare și se servește imediat cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
MielMiel
SareSare
19
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista