Usturoi și ierburi friptură de pui și legume

Usturoi și ierburi friptură de pui și legume este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Încercați Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi, și Ierburi și usturoi pui și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Combinați muștarul și următoarele 5 ingrediente (muștar prin usturoi). Aruncați 2 linguri amestec de muștar cu legume.
Întindeți amestecul de muștar rămas uniform peste pui. Aranjați puiul în tigaie cu legume.
Coaceți încă 20 de minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu o crenguță de rozmarin, dacă doriți.