Usturoi și cimbru la grătar

Usturoiul și cimbrul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, căței de usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise, Burgeri de usturoi-cimbru cu roșii la grătar, și [] Pui la gratar cu usturoi, mustar cereale integrale & cimbru sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele, cu excepția fripturii; se amestecă bine.
Periați ambele părți ale fripturii cu o parte din amestecul de sos; rezervați amestecul rămas.
Când grătarul este încălzit, așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 8-13 minute sau pana la coacerea dorita, intorcand o data sau de doua ori si periand ocazional cu amestec de sos rezervat.
Tăiați friptura în bucăți sau felii de dimensiuni de servire. Dacă doriți, serviți cu sos suplimentar de friptură.