Usturoi și ardei roșu sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul și sparanghelul de ardei roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 87 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel, și O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați sparanghelul, uleiul de măsline, sarea, ardeiul roșu zdrobit, piperul negru și usturoiul pe o tigaie cu jeleu; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sparanghelul este crocant.