Usturoi și ardei roșu sparanghel

Usturoi și ardei roșu sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul și sparanghelul de ardei roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 87 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel, și O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sparanghelul, uleiul de măsline, sarea, ardeiul roșu zdrobit, piperul negru și usturoiul pe o tigaie cu jeleu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista