Usturoi Verde Panisse
Panisse de usturoi verde este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, ulei de măsline, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chez Panisse Gingersnaps, Brânză De Curcan Chez Panisse, și Tort De Migdale Chez Panisse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu jumătate de foaie (tigaie de 13 pe 18 pe 1 inch) cu hârtie pergament unsă.
Împărțiți usturoiul pe lungime și clătiți cu atenție pentru a îndepărta murdăria. Uscați usturoiul pe un prosop, apoi feliați-l cât mai subțire posibil. Topiți untul cu uleiul de măsline, adăugați usturoiul, acoperiți cu un cartuș și gătiți la foc mic până devine translucid.
Transferați într-o oală mare și adăugați laptele și sarea. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați încet făina de naut în timp ce bateți constant pentru a evita cocoloașele. Gatiti la foc mare pana cand amestecul incepe sa se indeparteze de partile laterale ale tigaiei si aroma de amidon s-a fiert.
Se toarnă aluatul pe tigaia pregătită și se întinde uniform. Cojiți lămâia pe toată suprafața.
Așezați folie de plastic direct deasupra panoului pentru a preveni formarea unei piele. Dați-l la frigider timp de aproximativ 1 oră, până când este complet setat.
Tăiați în formele dorite.
Încălziți uleiul de semințe de struguri la 350 cm.F (175 cm. C) și prăjiți bucățile de panisse în loturi mici timp de aproximativ 30 de secunde, până se rumenesc și sunt crocante.