Usturoi-var Mahi Mahi

Usturoi-var Mahi Mahi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 735 calorii, 68G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $17.98 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lime, muștar dijon, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Usturoi-Var Mahi Mahi, Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, și Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați și amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, sosul de soia, ghimbirul măcinat, muștarul dijon, sarea și piperul.Folosind folie de aluminiu, formați un "pachet" deschis pentru a permite peștilor să stea în amestecul de usturoi-var pentru o grătar mai ușor.Înveliți fundul foliei cu spray de gătit sau unt pentru a preveni lipirea peștilor.
Așezați peștele în pachet și periați cu aproximativ jumătate din pansament și rezervați restul.
Așezați pachetul pe grătar și gătiți la temperatura dorită, răsturnând o singură dată.
Periați din nou fripturile mahi mahi cu pansamentul rămas după răsturnare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.