Usturoi-Unt Ancho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul de usturoi-Ancho. Această rețetă servește 3 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, apă caldă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho, Broccoli prăjit cu unt de Ancho, și Broccoli Prăjit Cu Unt De Ancho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați chile în apă caldă într-o măsură de sticlă de 1 cană până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, apoi scurgeți.
Tăiați fin cilantro și usturoiul împreună într-un robot de bucătărie.
Adăugați chile, suc de lămâie, zahăr și sare, apoi procesați până se toacă fin.
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează, apoi lingurați într-un ramekin sau rulați într-un cilindru folosind hârtie pergament.
Nota bucătarilor: untul de usturoi-ancho se păstrează, bine acoperit și răcit timp de 1 săptămână