Usturoi sotat și ouă Deviled de ceapă eșalotă

Reteta Sauteed usturoi și ouă eșalotă Deviled ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Un amestec de maioneză, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Saut Ouă Deviled Mediteraneene, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Usturoi Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare de sos aproximativ 1/2 cu apă. Puneți ușor puneți 12 ouă în apă și aduceți la fierbere; gatiti timp de 20 de minute. Îndepărtați imediat ouăle și puneți-le ușor într-un castron mare de apă cu gheață.
Lăsați-i să stea în apă cu gheață timp de 20 de minute. * Nota bucătarului: de asemenea, puteți răci ouăle la frigider peste noapte.
După 20 de minute, scoateți coaja și tăiați fiecare ou fiert în jumătate. Cu o lingură, scoateți gălbenușul de ou din fiecare ou și puneți-l într-un vas de amestecare de dimensiuni medii. Cu o furculiță, amestecați gălbenușurile de ou până se înmoaie.
Într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați șalotele tocate și usturoiul.
Se sotează timp de 1 minut și se îndepărtează imediat de pe foc.
Apoi, adăugați zahărul, șalotele, usturoiul, sarea kosher și maioneza în vasul mediu de amestecare cu gălbenușurile moi de ou.
Se amestecă până se încorporează complet. Folosind o lingură sau o pungă de patiserie, dollop acest amestec în fiecare albus de ou înjumătățit.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.