Usturoi somon fript și roșii
Garlicky fript Somon și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,41 USD pe porție. O porție conține 333 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți paprika, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Usturoi somon fript și roșii, Somon fript cu roșii și capere, și Fripturi De Somon Fript Cu Roșii, Ceapă Și Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul și roșiile, tăiate cu fața în sus, într-o tigaie rezistentă la carne sau pe o foaie de copt cu margini.
Presărați somonul cu boia.
Stropiți somonul și roșiile cu uleiul și condimentați cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împrăștiați cimbru și usturoi deasupra. Se fierbe până când somonul este opac și roșiile sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau