Usturoi-rozmarin piure de cartofi
Usturoi-rozmarin piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 269 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână aur yukon, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, Cartofi Piure De Rozmarin-Usturoi, și Usturoi-Rozmarin Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți usturoiul și crenguțele de rozmarin într-un vas mic pentru cuptor, cu capac.
Se toarnă ulei de măsline pentru a acoperi–acest lucru va varia în funcție de dimensiunea vasului–acoperiți și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, până când uleiul sfârâie și usturoiul este moale, dar abia auriu.
Scoateți din cuptor. Între timp, tăiați cartofii în bucăți mari.
Puneți-le într-o cratiță medie și umpleți cu apă pentru a acoperi cartofii cu 1-2 inci.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când cartofii sunt foarte fragezi, la aproximativ 20 de minute după ce apa a fiert.Scoateți cartofii, lăsând apa în oală și puneți-i într-un bol mare de amestecare. Puneți-le cu o lingură de lemn, adăugând aproximativ 1/4 cană de apă din cratiță pe măsură ce mergeți.
Adăugați 10 căței de usturoi prăjit, frunzele de rozmarin (îndepărtați tulpinile), restul de 1 linguriță de sare și 4 linguri de ulei. Gustați cartofii și adăugați mai mult ulei sau căței de usturoi, dacă doriți
În caz contrar, transferați într-un castron de servire, garnisiți cu rozmarin proaspăt și o măcinare de piper negru și serviți.