Usturoi prăjit și salsa Chipotle

Usturoi prăjit și salsa Chipotle
Rețeta prăjită usturoi și Chipotle Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ardei iute chipotle, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Picant Prăjită Salsa Chipotle Salsa, Salsa Tomatillo Prăjită Cu Chipotle, și Salsa tomatillo prăjită-chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați usturoiul în jumătate transversal și înfășurați ambele jumătăți într-o bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Tăiați trei dintre roșii în jumătate transversal și așezați - le, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți usturoiul și roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când usturoiul este moale când este stors (desfaceți pentru a testa) și roșiile sunt zbârcite, aproximativ 45 de minute. Tăiați roșiile rămase și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, așezați ardeii iute uscați din New Mexico și chipotle într-un castron mic și adăugați 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea până când ardeii iute sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
6
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mare, gătiți tortilla, rotind o dată, până când este crocantă și rumenită pe ambele părți, 3 până la 4 minute în total. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, strângeți cuișoarele de pe piele într-un blender sau robot de bucătărie; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați roșii prăjite, ardei iute și apă înmuiată, tortilla, coriandru și suc de lămâie. Se învârte până se omogenizează. Se amestecă ceapa și roșiile tăiate cubulețe rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate82
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista