Usturoi prăjit și salsa Chipotle
Rețeta prăjită usturoi și Chipotle Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ardei iute chipotle, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Picant Prăjită Salsa Chipotle Salsa, Salsa Tomatillo Prăjită Cu Chipotle, și Salsa tomatillo prăjită-chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați usturoiul în jumătate transversal și înfășurați ambele jumătăți într-o bucată de folie.
Tăiați trei dintre roșii în jumătate transversal și așezați - le, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți usturoiul și roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când usturoiul este moale când este stors (desfaceți pentru a testa) și roșiile sunt zbârcite, aproximativ 45 de minute. Tăiați roșiile rămase și rezervați.
Între timp, așezați ardeii iute uscați din New Mexico și chipotle într-un castron mic și adăugați 1 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea până când ardeii iute sunt moi, aproximativ 10 minute.
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mare, gătiți tortilla, rotind o dată, până când este crocantă și rumenită pe ambele părți, 3 până la 4 minute în total. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți în bucăți de 2 inci.
Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, strângeți cuișoarele de pe piele într-un blender sau robot de bucătărie; aruncați pielea.
Adăugați roșii prăjite, ardei iute și apă înmuiată, tortilla, coriandru și suc de lămâie. Se învârte până se omogenizează. Se amestecă ceapa și roșiile tăiate cubulețe rezervate.
Se adaugă sare după gust.