Usturoi prăjit și pui prăjit portocaliu

Usturoiul prăjit și puiul prăjit portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, capace shiitake, crengute de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orange Glazurate Friptură De Bivol Cu Usturoi Prăjită Varza De Bruxelles, Pui Prăjit În Stil Peruvian Cu Usturoi Prăjit, și Cina de pui prăjită cu sos de usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați partea superioară de 1/4 inch din capul de usturoi, apoi stropiți cu ulei și presărați cu un vârf de sare. Înfășurați usturoiul în folie, apoi puneți-l la cuptor și prăjiți-l până devine auriu, aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se sfărâmă cuișoarele într-o pastă.
Se amestecă jumătate de tarhon tocat cu usturoiul, se condimentează cu sare și piper, apoi se pune pasta între carnea și pielea puiului. Feliați pielea pe coapse, apoi acoperiți cu pasta.
Presărați cavitatea de pui cu tarhonul tocat rămas, sare și piper. Strângeți portocala peste pui și puneți portocala în cavitate. Legați ușor picioarele împreună, stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați peste tot cu sare și piper.
Tăiați dovlecelul în felii de 1/2 inci. Aruncați dovleceii și ciupercile într-o tigaie cu restul de 3 linguri ulei, sare și piper.
Puneți puiul peste legume. Prăjiți puiul până când un termometru înregistrează 160 de grade F în coapsă, fără a atinge osul, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
Garnisiți cu o crenguță de tarhon.